Ugrás a fő tartalomra

Leszbikusok Erdélyben VS hagyományos családmodell

A mai modern világunk lassan eljutott arra a szintre, ahol az emberek kezdik elfogadni azt, hogy nem vagyunk egyformák, különbözőek vagyunk, mind egyéni életvitellel és érzésekkel. Mi történik azonban akkor, ha az ember fia betéved Erdélybe, ahol köztudott, hogy veszedelmes szörnyetegek laknak... neem, most még nem medvék jönnek... LESZBIKUSOK.De miért is szörnyetegek a leszbikusok? Hát természetesen azért, mert Romániában védeni kell a hagyományos család értékrendjét, és a saját nemükhöz vonzódó egyének nem tartoznak bele a hagyományos családmodellbe. Apropó hagyományos családmodell... hagyományos az, hogy uralkodunk a másik felett és elnyomjuk őket. Mert könnyebb homokba dugni a fejünket és úgy tenni mintha nem léteznének melegek, mint rájönni arra, hogy biza nem bántanak senkit, nem sértik meg senki egóját azzal, ha két leszbikus nő végre a saját hazájában lehet törvényes házastársa egymásnak. 

Azért ne felejtsük el azt sem, hogy a melegeknek kifejezetten az a célja, hogy pokollá tegyék azoknak a szegény embereknek az életét, akik elkötelezett hívei a hagyományos családmodellnek. Persze azt is akarják, hogy a gyanútlan heteró ember egy csapásra a saját neméhez kezdjen el vonzódni. Nem mintha nem lenne egyéb dolgunk, mint a heterók útját állni. Én személy szerint utálom az ilyen megnevezéseket, mert a szeretetnek nem kell semmilyen más megnevezés, és az hogy a nő nővel él együtt a férfi meg férfival, esetleg az úgymond hagyományosnak titulált nő férfi verzió, ez ugyanúgy szeretet, nem különbözik egymástól semmiben.

Szeretni nem bűn, akárhová megyünk a világba, sehol nem kellene annak lennie. Sajnos van ahol még mindig az, de egyszer elérjük azt a célt, hogy senki ne kelljen kevesebbnek éreznie magát, azért mert a saját neméhez vonzódik, akkor majd a világ tényleg egy kicsivel jobb hely lesz.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ahová a király is egyedül jár, avagy WC marketing az olaszoknál

Adott egy szálláshely, és egy probléma, méghozzá a hogyan tűnjünk ki a többi közül probléma. Egy olasz fogadó megtalálta a tökéletes megoldást, válasszuk külön a melegeket a WC szimbólumon a nők és a férfiak közül és üssük ki a biztosítékot ezzel a melegjogi aktivistáknál.A táblán jól látható módon a tipikus rózsaszín női és kék férfi jelzésen kívül mellé helyeztek egy félig rózsaszín, félig kék meleg szimbólumot. A tulajdonos elmondása szerint a szimbólum, amelyet az előző tulajdonos helyezett fel, le volt takarva, ám valaki úgy döntött, hogy láthatóvá teszi.

Ekkor elgondolkodtam...vajon miért akar valaki ilyent tenni? Lehetséges variánsok:

1. Homofóbia. A legelső dolog, ami az embernek eszébe jut ebben az esetben, az lenne, hogy homofób szándék vezérelte. Az emberek különbözőek, és mind különböző módon látják a világot. Van, aki olyannyira különbözően, hogy kutya kötelességének érzi kinyilvánítani, hogy ő bizony azok táborát erősíti, akik szerint a melegek elfajzott, Szíriuszról jö…

Filmajánló - meleg filmek 2017-ből

Valljuk be őszintén ki ne szeretett volna életében legalább egyszer beülni egy moziba, vagy annak hiányában a saját kis kényelmes kanapéján ülve megnézni egy jó filmet. Ha már meguntuk a régi klasszikusnak számító jól ismert meleg filmeket, akkor válogathatunk az alábbi összeállításból, amely 5 meleg témájú filmet tartalmaz 2017-ből.

1. After Louie


A Vincent Gagliostro rendezésében készült filmdráma, az 50-es éveiben járó Sam (Alan Cumming) tapasztalatain keresztül tárja fel a homoszexuális emberek nehézségekkel teli életét, amelyek átszőtték a főszereplőnk életét. Az AIDS aktivista Sam, aki túl sokszor tapasztalta meg az elmúlás fájdalmait, váratlanul találkozik egy fiatalabb férfival. Braeden (Zachary Booth)  által olyan helyzetbe kerül, amely során lehetősége nyílik megérteni a fiatalabb generáció életvitelét, és párhuzamba állítani azt a saját élettapasztalataival.

2. Before the FallByrum Geisler filmje újraértelmezi Jane Austen Büszkeség és Balítélet című könyvét. A melegséggel f…

Filmajánló - Carmilla websorozat

Én személy szerint nem vagyok túlzottan youtube rajongó. Ritkán szoktam videókat nézni, websorozatokat meg főleg nem. Egy barátom ajánlására gondoltam, hogy teszek egy próbát a Carmilla című websorozattal, úgyis szeretek új dolgokat kipróbálni. A sorozat alapját J. Sheridan Le Fanu novellája képezi, amely 1871-ben jelent meg Carmilla címmel.


Első benyomásként az tűnt fel, hogy elég rövidek a részek. Na, most komolyan... ennyi idő alatt vajon mit lehet bemutatni hogy élvezhető legyen a rész és én, mint lehetséges új néző, az elkövetkező részeket is meg akarjam nézni. Túltettem tehát magam azon, hogy a részek hossza az elején a 6 percet sem érik el, és elkezdtem az eseményekre fókuszálni.

A történet szerint adott egy egyetemi hallgató, Laura Hollis (Elise Bauman), akinek egyik napról a másikra eltűnik a szobatársa, és a helyébe beköltözik az enyhén fura Carmilla Karnstein (Natasha Negovanlis).Itt kezdődik a történet, ugyanis az eltűnt szobatársat meg kellene találni, hiszen minden vala…